donderdag 9 mei 2013

Geld cadeau

Vandaag was het hemelvaart. Voor de christenen onder ons een bijzondere dag, omdat we herdenken dat Jezus naar de hemel is gegaan, en zit aan de rechterhand van God. Dat is toch een echte dag om te vieren. Dat Jezus niet dood is, maar leeft, en ook nog eens aan Gods hand zit! Amen!

Maar dat niet alleen is feestelijk. Vandaag trouwde een vriendin van mij! Echt een ontzettende bijzondere trouwdienst meegemaakt. Ik kon het niet droog houden, de tranen moest ik wel laten gaan, toen ze zelf de trouwbeloftes aan elkaar deelden. Heel erg mooi!
Ook heb ik nog lieve mensen van De Wittenberg tegengekomen, oud klasgenoten. Dat was echt heel erg leuk om even met hen te praten.

Die vriendin vroeg als cadeau 'geld'. Maar ik vind het altijd maar zo saai, om gewoon 'geld' te geven...... Dat wil ik graag op een leuke manier geven. Dus, ik heb een roosje gehaakt. En dit was het eindresultaat.


En ik vind het zo leuk, zo'n geld cadeau te maken. Dat ik er misschien wel iets meer mee wil doen, zulke leuke geldcadeautjes maken. Ik word steeds creatiever met het haken, en cadeaus maken. Wie weet wat het mij nog brengt! 

Ik ben wel steeds handiger in het maken van roosjes ;) 
Een reactie posten