zaterdag 30 augustus 2014

Het is een ......... giraffe!!!!! (en meer)

De rammelaar, 3d hart etc, was er allemaal geraden, maar dat werd het niet. Het is een giraffe geworden. Ik moest het toch een keer proberen. Ik heb hier en daar als tips gekregen hoe ik het kan verbeteren, maar hier is dan het project van een giraffenknuffel maken. Met een bakkie koffie (uit de ot en sien mok, tja waarom heet deze blog eigenlijk creatieve sien ;-) ) en mijn mand met bolletjes wol die ik moest gebruiken.


En ja hoor daar zit de giraffe bij de overige leuke projecten die intensief worden gebruikt bij oma ;-) de boxring is al benoemd als 'hufterproef'. Mijn nichtje hangt er haast aan, en nog steeds heeft ze de uilen en niet af gekregen. Misschien moet ik nog maar eens zo'n leuke boxring maken, ik heb al wel het 1 en ander bedacht om het te verbeteren ;-)
Dan nog het roze nijntjemuziekdoosje, die probeert ze nu ook zelf aan te krijgen. Echt heel stoer, hoe slim een baby kan zijn.
Dan is er natuurlijk nog het paarse nijntjerammelaar. Daar is ze ook heel fanatiek mee, ze heeft regelmatig het jurkje uit. 

Ik vind het zo leuk dat ze ook echt met deze knuffels gaat spelen. Echt heel erg leuk! 

Maar ook buiten mijn haakprojecten heeft ze leuk speelgoed in de box. zoals jullie zien aan de rechterkant nog een staart van loekie. Vind ze heerlijk om te friemelen aan de snorharen. Ze houd gewoon erg van touwtjes, en alles voelen. Waarschijnlijk dat daarom de gehaakte knuffels ook zo leuk vind.De ogen ben ik zelf ook niet heel erg tevreden over. Beetje gewelddadig. Dus bij de volgende ga ik dat zeker veranderen (en de volgende keer als ik daar langs kom, zal ik het nog iets veranderen). 
Nu heb ik alweer een nieuwe opdracht, 2 tutteldoekjes maken, met deze kleuren. Ik zal in eerste instantie niet deze kleuren hebben uitgekozen. Maar het is wel heerlijk werk om weer te doen! Heerlijk zo'n projectje tussendoor. En het hoeft pas aan het eind van het jaar af te zijn. Volop genieten dus. Dan werd het hoog tijd dat ik iets voor mijzelf ging maken. Een hoes voor mijn tablet. Want als ik hem nu meeneem in mijn tas, beschadigd hij niet zo snel. ;-) Ik vond het erg leuk om zo het patroon van de crochet along deken te gebruiken. 

Ook kwam ik nog iets op internet tegen, erg leuk. Maar eigenlijk ook wel weer zonde om al dat wol zo op te hangen, dat wil je toch gebruiken? Maar wel erg leuk. 

Dus voor de inspiratie:
 

Fijn weekend! 
Een reactie posten