woensdag 20 augustus 2014

tijd voor een update

Wat vliegt de tijd toch het snel voor bij.  Er is een maand voorbij gevlogen. Ergens heb ik een haakdip gehad. Ik had geen leuke projecten meer..... natuurlijk ben ik wel verder gegaan met de cal2014 deken. En deze week ben ik helemaal bij. Het zal toch raar zijn als ik niet meer elke week een toer krijg. Dat word nog afkicken.  Maar wie weet ga ik nog een 1 persoonsdeken maken. Ik heb in ieder geval alle toeren goed uitgelegd.


De potjes maken met een versierde dop is toch wel heel erg leuk. Als ik ze als cadeautje weggeef, vind ik het heel erg leuk om er 'snoep' (of iets lekkers) bij te geven, wat ze dan in de pot kunnen doen. Ik heb nu al een keer 1 gemaakt voor een vriendin die in het buitenland woont, met een mooie nederlandse vlag (met lekkere honingdrop). En 1 gemaakt voor een collega die helemaal gek is van Nijntje.(met yoghurtrozijntjes erbij, waar ze helemaal dol op is). En ik heb deze voor mijn moeder gemaakt, omdat ze gewonnen had met het maken van een naam voor de gehaakte pop die ik heb gemaakt. 

Mochten jullie iemand kennen die zo'n potje wel willen hebben. Laat het mij weten, ik kan het maken voor een klein prijsje. En je kunt natuurlijk ook kijken op Deze facebookpagina (daar staan alle projecten op die af zijn)


In de vorige blog konden jullie lezen over de speenkoorden die ik ging maken voor een tweeling van vrienden van ons. Voor de foto had ik ze even vastgemaakt aan de mooie deken. De deken hangt zo in de kamer en elke keer kunnen we zien dat er weer een stukje af is. 

Weet iemand van mijn handwerkvolgers, hoe je een rand straks aan de deken kunt maken, zonder dat je alle draadjes hoeft af te werken. In het begin toen we begonnen met de deken zag ik dat voorbij komen, maar ik heb geen idee waar ik dat nog weer terug moet vinden. Misschien weten jullie iets. Zodat ik niet met het vreselijke karwei hoef te beginnen om de draadjes af te werken! Dat zou zeker fijn zijn! 


Voor de oplettende lezers, zoals jullie kunnen zien zijn mijn foto's een stuk mooier geworden. Dat komt omdat ik een mooie tablet heb gekregen, waar ik nu echt mooie foto's mee kan maken. 


En zoals ik al vertelde, ik ben helemaal bij met DE deken. ;-) De foto staat op de kop, dus wat je bovenaan de foto ziet, dat zijn de laatste paar steken die ik gemaakt heb. Ik zit met smart te wachten op vrijdag op de volgende toeren. Het frustrerende is, dat ik vrijdag een druk programma heb, en niet eens verder kan met de deken. Dus ik moet nog even wachten (gelukkig heb ik nog mijn zomervakantie van 3 weken in het vooruitzicht, dan kan ik het genoeg nog bijwerken!)
Dan heb ik nog 2 vriendinnen (oud collega's) waar ik nog regelmatig mee afspreek. En die wilden graag gehaakte vlinders (we hebben een gezamelijke appgroep, en daar stond al een foto als voorbeeld in) krijgen. Dus voordat ik naar ze toe ging, nog even gauw een paar vlinders maken (helaas ben ik vergeten een eind foto te maken). 


Op facebook had ik al laten zien dat ik met een nieuw project bezig was gegaan. Een heleboel hadden al een reactie gegeven wat het zou worden. ;-) Ik wil het heel graag voor het weekend af hebben. Want iemand had mij deze opdracht gegeven. En als diegene het nou leuk vind, dan word die de nieuwe eigenaar van dit. ;-) 

Ik blijf het toch soms ook wel erg leuk vinden om mysterieus te zijn over mijn projecten. En om niet meteen te verklappen wat het word ;-) 


Iemand dacht al een 3d hart, of een rammelaar. Maar nee helaas was het allemaal niet goed. In mijn volgende blog zal ik jullie laten zien wat het geworden is. ;-) 

Groetjes 
Een reactie posten