dinsdag 14 juli 2015

Gehaakte muziektas, met een speciale herinnering


Wat is het toch weer lang geleden dat ik een blog heb gemaakt. Er is dan ook weer veel gebeurd. Een aantal weken heb ik vrijwilligerswerk gedaan in een boekwinkel, we zijn verhuisd, inmiddels ben ik begonnen met een 0 urencontract weer in de kinderopvang, dus mag ik weer lekker veel werken. 

Het waren helaas niet allemaal leuke dingen wat ik is gebeurd. Maar daar heb ik het maar niet over, want ik wil graag de leuke projecten laten zien. 

Ik vond het zo ontzettend leuk dat al die mochilla wayuu tasjes die ik heb gemaakt. Nu had ik ook nog dikke garen van de zeeman. Eerst kwam het project om een patroon te maken, voordat ik van start ga met de tas. 


 Terwijl ik bezig was met haken, merkte ik ineens dat er een briefje aan de binnenkant van de bol wol zat. Ik werd er nieuwsgierig naar, ik denk leuk een geheim briefje ;-) haha. Maar toen kwam ik er ineens achter dat ik met een bolletje wol aan het haken was die ik op mijn bruiloft heb gekregen, van 1 van de kinderen van het kinderdagverblijf waar ik toen werkte. (alle kinderen en gasten hadden een bolletje wol met een groet meegenomen, omdat ik toen ook al dol was op haken).... Inmiddels alweer 2 jaar geleden. Ik zal het gedicht hier neerzetten. Zo leuk! 

Lieve G.

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven.
Het is een beetje spannend, je wordt zelfs weggegeven!
Vandaag ga je trouwen! 
Het woordje JA mag je niet meer voor je houden.

De mooiste kleren aan voor de dag van vandaag
Dan loop e naar de aanstaande, niet te snel graag!
Dan kan iedereen jje bewonderen,
En kan je je niet afzonderen! 

Op het Pinkeltjekasteel val je heel goed op,
Altijd kleurrijk gekleed en het humeur is helemaal top! 
Met de dwarsfluit maak je alle kinderen, baby en dreumes, helemaal blij
Met deze beleving staan straks alle kinderen bij de muziekschool in de rij :-) !!

Naast T is ook I helemaal gek op jou.
Jullie draden worden nu aan elkaar geknoopt, je bent nu zijn vrouw
Wij wensen jullie een heel mooi leven, met veel liefde en geluk
Met al jullie kwaliteiten kan het huwelijk niet meer stuk! 

Daar smelt je toch van. Als je dan toch met zo'n tas aan het haken bent? Ik wel. Heerlijk! Echt een herinnering om te koesteren. ;-)

En als de tas dan af is, zie ik was dikke garen nog meer doet..... Hij is ontzettend GROOOOOOOT geworden. ;-) Zijn er nog liefhebbers die zo'n grote tas willen? Meld je aan! Ik doe er niets mee. Maar het is natuurlijk wel erg gaaf dat hij echt af is. 


Een reactie posten