dinsdag 14 juli 2015

Rondreisboekje, spiderman en een nieuw project


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Daar is ie weer! Een rondreisboekje! Ik heb al eens eerder een rondreisboekje gehad, dat werd georganiseerd door Sestra

Een vriendin van mij wilde daar ook wel een keer aan mee doen. Dus hebben we wat e-mailtjes verstuurd. En nu zijn wij met 5 meiden/dames gestart! Ik wilde heel graag een gehaakt boekje (net als de vorige keer). Dus TAAADAAA daar is hij ook. 


Die heb ik al op de post gedaan. Inmiddels van S. heb ik ook al op de post gedaan. En nu heb ik het boekje van A. dat word nog lastig om die over 2,5 weken op de post te doen. Want het is zo'n leuk boekje om in te lezen en te schrijven en te crea beaën. 


Door de boekjes ben ik begonnen met het kleuren van madala's. Zo leuk om die in de boekjes te plakken. Als het af is, zoals hieronder is het nog best lastig om dat ook echt weg te geven. Want het is toch heel erg mooi. Zo'n kleurplaat krijgt ook weer een eigen verhaal. Terwijl als het kaal/leeg in zo'n kleurboek het niets lijkt. en dan gebruik je kleuren en krijgt het een eigen verhaal. 


==========================================


Dan was er een collega die haar zoon heb ik een spiderman beloofd dat ik die zou gaan haken. Maar dat is al zeker wel een jaar geleden dat ik daarmee begonnen ben. Ik heb er geen patroon van, dus ik heb zelf maar iets bedacht (ik ben wel zo dom geweest, om niet het patroon uit te schrijven terwijl ik aan het haken was.......)

Maar het word weer gauw tijd voor een spelletjesavond met de meiden (2 oud-collega's, we werken allemaal niet meer daar waar we samenwerkten, maar we hebben nog altijd contact, heel erg leuk). We hebben nu weer een datum staan. En ik zag deze weer voorbijkomen met het uitpakken van de dozen. Dat ik dacht, laat ik daar maar weer eens mee verder gaan. 


En wat is er lekkerder om in onze eigen nieuwe tuin heerlijk in de zon (of in de schaduw) te gaan haken. Ik geniet zo ontzettend van een tuin hebben. En dan ook nog zo'n project wat maar niet af kwam, nu eindelijk eens af maken, dat is ook heel erg fijn. 


En ik kwam erachter dat ik de ogen verkeerd had staal. Het leek nu steeds als een aliën. Dus een beetje googlen op internet en daar zag ik inderdaad dat de ogen verkeerd stonden.

Dus even los maken, en weer goed erop naaien. 


En TAAADAAAA!!!!!

Hij is af!!!!! 

En ik ben er ook nog wel trots op. 


 =================================================

 Omdat de spiderman af is, heb ik meteen de vriendinnen gevraagd of ze nog iets leuks willen hebben. Aangezien mijn groot project niet door gaat door omstandigheden. En ze gaven mij wel opties. Dus heb ik weer meer een projectje wat ik handelen kan. 

Maar wat dit word.......Dat zullen jullie wel zien in mijn volgende blog (hopelijk laat ik niet weer zo lang op mij wachten). 

Fijne zomertijd! 

Een reactie posten