maandag 31 augustus 2015

Vlinders

Het rondreisboekje is actief aan het reizen. En inmiddels duurt het nog maar kort voordat mijn eigen boekje weer terug komt! Hier een aantal foto's wanneer ik ermee bezig was! Echt zo leuk werk! Ik zit erover na te denken, om nog een groep bij elkaar te sprokkelen en nog weer eens een rondreisboekje in het rond te gaan! Zo heerlijk als de tafel vol ligt, en ik van alles moois zoek. Ik kan er toch ook geen genoeg van krijgen! 

En naast het kleuren voor in de rondreisboekjes, heb ik ook nog op een christelijke vrouwenclub deze gekleurd (uiteindelijk heb ik het thuis afgekleurd). Genieten. En heel mooi! 


Dan heb ik eindelijk de spiderman kunnen geven aan het zoontje van een vriendin (die ik al wel een jaar geleden deze beloofd had). En ik heb nog nooit iemand zo blij gezien met de spiderman. Helemaal door het dolle heen. En ik ben weer met een aantal opdrachten naar huis gegaan voor de andere kinderen. Zo ontzettend leuk dat ik kinderen blij kan maken met mijn haaksels. Erg leuk.


En niet alleen de kinderen, maar ook mijn vriendin (de moeder van de kinderen) en een andere vriendin die heb ik ook weer een verzoek gehaakt. Ze wilden graag een vlinder sleutelhanger, tja dat verzoek kan ik wel voldoen :) haha. 


In mijn vorige blog had ik het begin al laten zien. En hier zijn ze dan al bijna af. 


En deze 2 zijn helemaal af. 


Daarna heb ik nog geprobeerd om nog kleinere vlinders te haken, maar dat was zo'n gepriegel dat ik die nog niet heb afgehaakt, en die liggen er nog steeds zo werkloos bij. ;-) 


wie weet maak ik ze nog een keertje af. :)

En eigenlijk was ik nog niet helemaal tevreden. Ik willde de 2 meiden nog een andere mooiere vlindersleutelhanger geven (zelf was ik niet heel tevreden over de vlinders). Dus ik ben weer gaan fröbelen. 


Een lekker bakkie koffie erbij, en afwerken maar. En dan is dit het eindresultaat:


En het was erg geslaagd. Ze vonden ze heel erg leuk! Nou ik zou het ook wel weten. Alleen zoek ik nog een methode zodat het ook echt goed blijft zitten aan de sleutelhanger, want als dit aan een sleutelbos komt dan heb ik er een hart hoofd in, en ik ben bang dat het snel losraakt. 

(heeft iemand tips?)


En het is  niet alleen handwerken waar ik mij mee bezig houd in de weekenden. Ook gezellig afspreken met vriendinnen die in het midden van het land wonen (daar waar ik ook woonde, maar nu ik in 't noorden woon is het nog leuker om dan af te spreken en te gaan). En natuurlijk iets lekkers bij de koffie. En heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeel spelletjes spelen!!!!!Een reactie posten