zaterdag 24 oktober 2015

Herfst

Jaaaa, het is nu echt gebeurd! Het is herfst! En dit keer geen foto's van handwerken, maar van de prachtige natuur waar ik elke keer weer van geniet in de herfst. Ik kan het ook niet laten om elke keer weer als het herfst is om foto's te maken van Gods prachtige Schepping! Ik laat jullie heerlijk meegenieten! 


Prachtige natuur vlakbij huis!
En er is niet alleen een creatieve sien, er is ook nog eens een ot. (tja mijn man en ik hebben de bijnaam ot en sien, ooit bedacht door mijn inmiddels ex-collega's). En met onze hobby geocaching gaan wij door het leven als ot & sien. En op de foto's waar wij met dit beeldje staan, dan zijn we bezig met geocaching, en zijn we vlakbij de schat die je dan moet zoeken (of op weg er naar toe) ;) 


Dit zijn toch prachtige paddestoelen? Dat kan toch niet anders dan genieten? 

En een geknakte paddenstoel, is ook prachtig! Dit blijf ik een bijzondere schimmelachtige vinden. Het lijkt wel een beetje op koraal (die je tegen kunt komen als je gaat duiken, of die je op tv ziet in het water)En daar starten dan ook de kleine rood met witte stippen. De eerste van de vele die ik vlakbij huis ook tegenkom. 


En omdat de herfst buiten is, haal ik ook altijd graag de herfst naar binnen ;) 
(met de gehaakte paddenstoelen die ik ook een paar jaar geleden heb gehaakt) 


En de foto's die nu volgen zijn de foto's nog geen 500 m van ons huis! elke keer even weer kijken of er nog meer bij staan ;-) En dan niet alleen de paddestoelen zijn prachtig. De bomen verkleuren prachtig. Dan hebben we nog een straat met een aantal van de volgende bomen. En toen ik daar liep zat er in 1 boom 12 uilen! Ja je leest het goed echte UILEN!!!!!

GAAF HE!!!!

Probeer de foto's maar te vergroten, misschien kun je ze beter ontdekken. 


Toen mijn man s avonds thuis kwam zijn we er nog eens langsgelopen. En hij heeft zo'n grote camera en heeft echte fotos van dichtbij gemaakt. 

ECHT GAAF!!!!!!


De foto's van de paddestoelen is weer een paar weken nadat ik de eerste dichtbij huis had gemaakt. Ze vermeerderen gewoon. En ik blijf de 'echte' (rood met witte stippen) paddenstoelen toch wel het allermooiste vinden. 
En dan zoiets moois op een begraafplaats. Tja voor mij is het niet griezelig om op een begraafplaats te wandelen (tja ik woon ertegenover) ;) Maar ook daar is een grote pracht. Om dan nog maar te zwijgen over alle kastanjes en eikels die er liggen! ;-) haha. 

Dat is mijn stukje genieten in deze herfstmaanden. 

Fijn weekend! Geniet van de pracht buiten om je heen! 


Ps. Weet dat ik het waardeer als je een reactie achterlaat!

Een reactie posten