zaterdag 24 oktober 2015

Foutje...... stomme #R


Jaaaaaaa de abc deken is af! (het totale plaatje heb ik helaas nog niet op de foto, maar de weg ernaartoe wel al).

Eerst alle letters eens op volgorde leggen. Wauw het is toch wel gaaf
Begin oktober was het zo prachtig weer om buiten de lapjes aan elkaar te haken, in het zonnetje, met een kopje thee erbij! Echt super gaaf! Dat is toch echt genieten! 

gaaf! hij is aan elkaar ik kan er een randje om haken. 

zoek de fout! 

Ja hoor...... ben ik druk bezig om de rand er aan vast te zetten. Laat ik de deken aan een collega van mijn man zien. Zegt hij, wauw dat is gaaf. Zie ik mij daar toch ineens een grote fout. (hem was het niet opgevallen)
De R is op de kop......

.....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.....

.....en nu? Dus ik heb op een aantal facebookgroepen gevraagd wat zij zouden doen. En een aantal reageerden, ik zou het toch wel zo laten, het is handwerk, een foutje zit in een klein hoekje. Het maakt het handwerk ook wel weer bijzonder. 

Tja dat zal best. 

En ondanks dat ik laatst naar een EVA-dag (conferentie achtig iets) ben geweest, en het ging over gelukkig niet perfect.....
.....ben ik hierin toch wel heel perfect......

Tja dan knip ik het randje wel door, en haal ik de letter er tussen uit, draai hem om, haak het allemaal weer vast, en haakt het laatste randje erom. 

ZUCHTFf in de auto toch wel handig om dit ellendig werkje te beginnen. Gelukkig zat de letter aan de buitenkant, zodat er maar 1 letter tussenuit hoefde! 

Hij is gelukkig nu af, maar ik heb er nog niet een foto van gemaakt. Dat zal ik bij de volgende blogbericht eens doen. Dan ben ik weer druk met de 2e rondje van een rondreisboekje! Zo lekker om af en toe creatief bezig te zijn! Heerlijk! 

Alleen nu heb ik een cadeautje gehaakt, en nooit op de foto gezet..... Acht in het nieuwe jaar komen de boekjes bij de eigenaar weer aan. Ik zou haar nog wel even vragen of ze het cadeautje op de foto wil zetten ;) haha. Heerlijk, knippen, plakken, tekenen! Prachtig! Volop genieten! 
Ik heb zelf zo'n mooie sterrendeken gehaakt, en heb ik ook al een opdracht voor mijn nicht die wil precies dezelfde. Nu weet ik tenminste hoe het moet, dus dat word vast een hele mooie deken! We gaan ervoor! 

Heerlijk om zo voor de tv lekker te haken! De wasknijpers gebruik ik om de lapjes recht te maken, anders krult het ontzettend erg op. En tussendoor kijk ik ook naar een leuk programma (haha k3 zoekt k3, tja moet wat als mijn man van huis is) ;) 

Een creatieve weekend toegewenst! 

Liefs


Ps. Weet dat ik het waardeer als je een reactie achterlaat!

Een reactie posten