vrijdag 27 juni 2014

Naamloos boerinnepop


Het naamloze boerinneke.

Op mijn facebookpagina heb ik nu een actie bedacht. ;-) een winactie. Ik wil deze boerinnenpop graag een naam geven, maar ik heb geen idee wat voor een naam..... Dus heb ik mijn sociale contacten (en eigenlijk heel facebookland) erbij betrokken. En tja als er iets te winnen valt, is iedereen toch ineens wel gevat daarvoor. Dus willen jullie ook meewinnen ga dan naar deze facebookpagina, en doe mee!!!!!!

Zondagavond kies ik een mooie naam uit! En wie weet win jij dan wel ;-)

Op mijn vorige blogs kun je het begin zien toen ik met dit boerinneke bezig was. Maar er begon toch wel steeds meer vorm in te komen.


Op een gegeven moment was het hoofdje af (men o men, ik heb wel besloten dat er wel belachelijk veel vulling in deze pop zit. En eigenlijk nog te weinig want hij is wel een beetje 'soft'). 
En ik vind de haren zo leuk. Toen ik met de haren begon, dacht ik wel, hoe moet dit eigenlijk haar worden. Maar toen zag ik ineens zulke mooie staartjes, dat ik er toch nog op mijn eigen manier er strikjes bij heb gemaakt. Ik vind het helemaal leuk.

En de duim past ook nog echt in het mondje! :-) Dat vond ik wel heel erg leuk. Het koppie vind ik ook heel leuk. Het neusje vind ik zo grappig. ik had nooit verwacht dat dat zou lukken. Maar het is gelukt. Dus dat geeft mij weer allerlei ideeën. Ik heb het patroon bewaard, die je trouwens hier kunt vinden (dan moet je even naar de pop gaan, dat zie je vanzelf)

En dan is daar het eindresulaat!!!!

De achterkant!!!!! (als je goed kijkt heeft de pop ook echte billen) ;-)


En dan is hier de voorkant. ;-)En dan is eindelijk het project van het boerinnetje af! Ik vond het leuk om te doen. Eigenlijk heb ik er nog geen bestemming voor. Dus mocht je de pop leuk vinden. Ik zal zeggen, kijk ff bij mijn facebookpagina, creatieve sien, waar ik alles heb staan wat ik verkoop of verkocht heb, en doe een leuk bod

De versierde potjes.

De creatievelingen onder ons, hebben ze vast al wel meer gezien. De creatieve versierde potjes!!!! Het begon volgens mij met een opkikkertje. Maar al gauw kwamen er heel wat verschillende andere ideeën.

Zo had ik ook gauw een idee, voor mijn collega, die helemaal fan is van nijntje, en de kleur blauw, en yoghurtrozijntjes ;-) 

Vorige week was ze jarig, dus heb ik haar maar een leuk potje gemaakt.   

Hier alle voorbereidingen. Beetje bij beetje komt daar dan een nijntje tevoorschijn.  En ineens staat daar een nijntje met een jurkje aan. Dat vind ik trouwens een leuk idee, gewoon een nijntje met jurk ;-) Dat is heel makkelijk te maken. 


En uiteindelijk is daar het eindresultaat. Het nijntjepotje met yoghurtrozijntjes gevuld ;-) Hopelijk gaat ze het leuk vinden. ;-)

CAL 2014 deken 

En daar is dan ook nog eens mijn deken. Hij word wel echt groot, maar het is ook een sprei voor over ons 2 persoonsbed. Wie weet maak ik ook nog wel een 1 persoon deken voor lekker op de bank! ;-) Ik heb alle patronen van de weken bewaard, dus ik kan zo een nieuwe maken. 

Ik las laatst wel dat het tot november duurt. Dus ik heb nog even te gaan! 

Hier ben ik halverwege week 25. (maar ik zag dat we al nieuwe toeren hebben, dus ik kan gauw weer aan de slag). Ik wens jullie een fijn weekend toe!

Een reactie posten